ФЛЕКС СПЕЙС EООД е официален представител и партньор на Schäfer Trennwandsysteme GmbH Germany.

Продуктите Schäfer, произведени в Германия, доставени и монтирани от нас, дават възможности за различни решения за функционалност и индивидуален дизайн.

Ние можем да предложим различни системи за прегради за тоалетни, душови пространства, съблекални за басейни, спортни центрове и СПА комплекси. Съгласно изискванията за предназначение и натовареност при експлоатация, функция и дизайн, ние ще ви консултираме за избор на най-целесъобразната система и проектно функционално решение.

Възможни са различни решения, изцяло остъклени от оцветено стъкло, комбинация стъклени и плътни части от HPL, прегради и стени от “сандвич” конструкция с HPL и полиуретанов пълнеж. Плътните части могат да бъдат с избран от вас дървесен декор или цвят.

Предлагат се стъклени или плътни влагоустойчиви врати.

За различните варианти на системи възможната височина варира. Стандартна височина 2,0m от пода, възможна височина до тавана на помещението.

Профилите се предлагат в покритие елоксиран алуминиии.

Ние ще разработим за Вас конкретни предложения придружени с чертежи.


ФЛЕКС СПЕЙС ЕООД, ул. Пловдовско поле 15, София 1756, България, тел. + 359 885 62 66 08, e-mail: office@flexspace.bg, www.flexspace.bg